Personopplysninger
Bilpleiemarked.no er fullt og helt ansvarlig for de opplysningene du gir oss i forbindelse med en bestilling. Dine opplysninger brukes kun til varedistribusjon og til å sende deg eventuelle nyhetsbrev. Bilpleiemarked.no vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjepart.

Bestilling
Din bestilling er bindende når den registreres på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis den ikke avviker fra det som er tilbudt av oss. Du har likevel lov å angre kjøpet. Når vi mottar bestillingen din, vil denne bekreftes av en automatisk ordrebekreftelse som blir sendt til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Dette er din kvittering for kjøpet og det er din oppgave å sjekke at f.eks. navnet ditt og adressen din er skrevet korrekt. Kontakt Bilpleiemarked.no umiddelbart om du oppdager feil. For å kunne handle på Bilpleiemarked.no må du ha fylt 18 år.

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje, miljøavgift m.m. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Betaling
Du kan betale med visakort eller kredittkort. Det fremkommer ingen fakturagebyr.

Levering
Alle bestillinger vil bli sendt med Posten Norge (MyBring). Den bli forsøkt levert i din postkasse/din hjemmeadresse. Normal leveringstid for er 2-5 virkedager, men kan til tider variere av postgangen. Vi leverer kun innad i Norge, inkludert fjernliggende norske områder som Svalbard.

Forsinkelse og feil adresse
Bilpleiemarked.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket.

Uavhentet pakke
Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret vil du motta en faktura for uavhentet forsendelse, dette for å dekke våre fraktkostnader og avgifter til transportør. For uavhentet pakker som returneres til oss vil du bli ilagt et gebyr på NOK 400,- inkl. mva

Retur og angrerett
Hos Bilpleiemarked.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Umerkede returer blir ikke behandlet.

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle produkter før de sendes ut til deg. Likevel kan det være defekt som følge av feilproduksjon. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Kontakt oss på post@bilpleiemarked.no angående reklamasjon.